O nama

Web koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.

TKO SMO?

Tri točkice d.o.o. je poduzeće koje se od 2006 godine bavi projektiranjem, proizvodnjom, montažom i transportom namještaja za Vaš dom ili poslovni prostor. S nama je veliki broj zadovoljnih klijenata koji su ujedno i naša najbolja reklama. Možemo proizvesti namještaj za svaki Vaš prostor i od bilo kojeg materijala, ali birajući uvijek najkvalitetnije i prilagođavajući svaki proizvod Vašim željama i potrebama.

PO ČEMU SE RAZLIKUJEMO OD DRUGIH?

Kad mi govorimo o namještaju, onda razmišljamo o kreaciji koja će izraziti vašu osobnost, tako da dugi niz godina možete biti ponosni na Vaš jedinstveni namještaj, a pritom Vam garantiramo maksimalnu kvalitetu i funkcionalnost.

KAKO RADIMO?

Nakon što nas kontaktirate, u najkraćem mogućem roku dolazimo u Vaš prostor, zajedno vršimo izmjeru te biramo materijale, savjetujemo Vas kako najbolje iskoristiti prostor misleći pritom na lijep dizajn i funkcionalnost, te zatim formiramo ponudu i to besplatno i bez obveze. Zatim pristupamo izadi namještaja u našoj radionici te ga dostavljamo na Vašu adresu i montiramo. Osim izrade novog, vršimo i korekcije ili popravke na starom namještaju (ukoliko je to moguće), te Vam za sve naše poslove dajemo višegodišnju garanciju uz redovito održavanje i servisiranje po potrebi.

ŠTO RADIMO?

Naša ponuda obuhvaća kuhinje, dnevne, dječje i spavaće sobe, kupaonske elemente, ugradbene ormare, predsoblja, uredski namještaj, radna mjesta za frizerske i kozmetičke salone….. Osim izrade, nudimo vam tapecirani namještaj SIMPO , montažu i demontažu namještaja, dostavu, pa čak i selidbe.

Vaš jedini zadatak je da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam pomoći pri ostvarenju Vaših snova i dati sve od sebe da opravdamo Vaše povjerenje u želji da postnete još jedan naš zadovoljni klijent.