Usluge

Usluge koje pružamo

 

Montaža kuhinjskog namještaja– Kod montaže kuhinjskog namještaja potrebo je paziti na svaki detalj, ukoliko se napravi i najmanji propust kod montaže Vaša će kuhinja imati daleko kraći vijek trajanja. Upravo zato je za montažu kuhinjskog namještaja potrebno najviše vremena. Kod same montaže je potrebno sve dijelove kuhinje pravilno učvrstiti te adekvatno zaštiti. Nakon montaže dobiti ćete račun i garanciju za odrađeni posao.

 

Montaža ormara– Sklapanje samog ormara nije pretjerano teško, međutim nerijetko se događa da montažu ormara rade nestručne osobe te da samu montažu ne odrade kvalitetno i profesionalno. Kao posljedica toga, Vama će ormar izgledati u redu, ali tek kada u njega stavite stvari, pokazati će se greške, a tada može biti kasno za korekcije. Mi Vam za našu montažu dajemo račun i garanciju, te snosimo odgovornost i trošak za eventualne greške koje se mogu dogoditi.

 

Montaža kreveta– Montaža samog kreveta nije komplicirana, međutim danas postoje kreveti sa kutijama za posteljinu, sa ugrađenom rasvjetom, te nizom drugih dodatnih elemenata. Za montažu takvih modernijih kreveta potrebno je iskustvo, te se često događa da kupac zapne u nekojoj fazi i tek tada zove nas. U tom slučaju naš tim treba prvo otkriti problem i tek tada krenuti montirati. Time se gubi puno više vremena i montaža traje duže, a zna doći i do oštečenja samog namještaja. Zato Vam savjetujemo da prije upuštanja u avanturu montaže Vašeg novog kreveta dobro procjenite možete li ju kvalitetno odraditi sami, a ako procjenite da ne možete, obratite se nama.

 

Montaža dnevnog boravka– Nerijetko je ovo vrlo zahtjevna montaža i potrebno je imati dosta alata.

 

Montaža kupaonskog namještaja– Kod montaže kupaonskog namještaja potrebno je dobro zaštiti sve elemente od vode, jer je voda najveći neprijatelj namještaja. Ukoliko nemate adekvatna sredstva ili ne znate kako izvršiti zaštitu , obratite se nama i naš tim će Vam odraditi montažu u najkraćem mogućem roku.

 

Postavljanje slika po zidu, bušenje rupa– Imate slike, ogledala ili slično i potrebno ih je objesiti na zid, a mi vam montiramo namještaj, obratite se montažerima i oni će Vam ih postaviti.

 

Postavljanje led rasvjete na Vaš namještaj– Led rasvjeta je vrlo moderna, mali je potrošač električne energije i daje izuzetno jako svijetlo. Ukoliko želite Vaš stari namještaj osvježiti modernim svjetlom, obratite se nama.

 

Demontaža starog namještaja– Trebate demontažu starog namještaja da biste mogli postaviti novi, selite se i trebate demontažu i ponovnu montažu namještaja? Nazovite nas i problem je riješen. Nakon demontaže možemo Vaš stari namještaj odvesti, te ga zbrinuti.

 

Postavljanje laminatnih podova– Prilikom postavljanja laminatnog poda vrlo je važno pravilno pripremiti površinu gdje se postavlja pod, površina mora biti suha, dobro očišćena te nesmije imati nekih večih neravnina. Nakon što se površina pripremi može se odpočeti s postavljanjem laminatnog poda. Ukoliko nemate laminate ili svu ostalu potrebnu opremu, mi Vam možemo ponuditi laminat od poznatog Austrijskog proizvođača Kronošpan.

 

Kako pravilno pripremiti prostor gdje će se montirati namještaj?– Molimo Vas da prostor gdje se montira namještaj bude prazan i čist, stvari koje se montiraju je poželjno ostaviti u nekoj drugoj prostoriji (naravno ako je to moguće). Stari namještaj treba biti demontiran i maknut iz prostorije (ako nije dogovoreno da ga mi demontiramo). Tako ćete omogućiti našim montažerima da svoj posao odrade kvalitetno i učinkovito. U slučaju da prostor nije dobro pripremljen, naši montažeri gube dosta vremena oko pripreme i onda smo primorani naplatiti Vam dodatne radne sate.

 

Ukoliko želite svoj novi namještaj naručiti od nas-  Obratite nam se da dogovorimo termin. Na dogovoreni termin mi dolazimo do Vas te obavljamo izmjeru, dajemo Vam pokoji savjet i napravimo ponudu. Izmjera i ponuda su besplatni.